Veride.be

Home – Image

Home – Features

Ontwerp

Ontwerp van waterzuiveringsinstallaties voor industrie en gemeenschap, met totale capaciteiten van 1 tot 500 m³/u. Steeds op maat van de klant gemaakte ontwerpen, met oog op architecturale integratie en met specifieke en reeds performant bewezen technologie.

Meer info >>

HydRO for laundries

HydRO for laundries is het compacte en performante waterzuivering en hergebruik systeem. Dit systeem is volledig geautomatiseerd en wordt aangeboden in mobiele varianten. Bezoek onze gespecialiseerde pagina voor meer informatie.

Meer info >>

Exploitatie Diensten

Volledige exploitatie van uw waterzuiveringsinstallatie door ons gespecialiseerd team in zake procescontrole en technisch onderhoud behoort tot de mogelijkheden. Met onze op afstand bediende systemen en interventies ter plaatse kunnen we 24/7 onze maximale dienstverlening aanbieden. Ook kunnen we hierbij voorzien in alle noodzakelijke chemicaliën bij het zuiveringsproces.

Meer info >>

Home – Over

Over Veride

VERIDE BVBA is uw internationale partner met specialisatie in het ontwerp en beheer van milieutechnische installaties. De focus ligt op water: zuivering en hergebruik. Ons jong team professionals, gedreven door hun passie voor biologie en chemie, is toegewijd aan het aanbieden van een correcte oplossing voor de verschillende milieu gerelateerde uitdagingen waar bedrijven mee te maken krijgen. Bijgestaan door onze ontwerpers en technisch personeel onderscheiden we ons door onze vergaande 3D ontwerpen die gebruik maken van nieuwste technologie in combinatie met onze zelf ontwikkelde productlijn (HydRO), met oog voor architecturale integratie binnen uw bedrijf/ terrein.

De keuze voor duurzame materialen en state-of-the-art toepassingen maakt onze installaties uniek en steeds in functie van de specifieke noden van uw bedrijf met aandacht voor uw toekomstige strategie.