Over ons

Veride BVBA offices

Over Veride

VERIDE BVBA is uw internationale partner met specialisatie in het ontwerp en beheer van milieutechnische installaties. De focus ligt op water: zuivering en hergebruik. Ons jong team professionals, gedreven door hun passie voor biologie en chemie, is toegewijd aan het aanbieden van een correcte oplossing voor de verschillende milieu gerelateerde uitdagingen waar bedrijven mee te maken krijgen. Bijgestaan door onze ontwerpers en technisch personeel onderscheiden we ons door onze vergaande 3D ontwerpen die gebruik maken van nieuwste technologie in combinatie met onze zelf ontwikkelde productlijn (HydRO), met oog voor architecturale integratie binnen uw bedrijf/ terrein.

De keuze voor duurzame materialen en state-of-the-art toepassingen maakt onze installaties uniek en steeds in functie van de specifieke noden van uw bedrijf met aandacht voor uw toekomstige strategie.

Onze missie / visie

Het is onze prioriteit om met onze expertise u trots te maken in het hergebruik van uw water. We kunnen u helpen in het verkleinen van de ecologische voetafdruk van uw bedrijf in combinatie met het creƫren van een toegevoegde waarde op lange termijn. VERIDE BVBA is toegewijde partner in de levering van een volledig geautomatiseerde oplossing die bijdraagt aan de efficiƫntie van uw dagelijkse bedrijvigheid en die u vlot de milieunormen doet behalen. Wij maken het verschil door u een duurzame (HydRO) oplossingen aan te reiken.