Ontwerp

Waterzuivering ontwerp

waterzuivering ontwerp Veride

Dimensionering

Onze ontwerpen voor waterbehandeling zijn altijd op maat van de klant gemaakt en volledig geïntegreerd in de bestaande of nieuwe situatie met gebruiksgemak als uitgangspunt. Installaties worden steeds in 3D uitgewerkt voor beter inzicht. Er worden steeds hoge kwaliteitsmaterialen en toestellen geselecteerd. Verder zijn alle systemen volledig geautomatiseerd en bedienbaar vanop afstand (bijvoorbeeld over internet of vanuit uw bedrijfsnetwerk).

Een waterzuivering ontwerp (WZI) wordt zo gedimensioneerd en ingericht dat de installatie in de toekomst eventueel eenvoudig kan meegroeien met productiegroei van de klant. Hierbij is een correcte inschatting het afvalwater in vuilvracht en dagvolume cruciaal. Hergebruik van water is steeds ons streefdoel en dus ook reeds van groot belang in het ontwerp, al bieden we ook systemen aan die recuperatie van afvalwater als een uitbreiding op een bestaande WZI toelaten. Voor de realisatie (bouw) van projecten wordt vaak samengewerkt met Geo-engineering.

> Ontwerpvoorbeeld: Wasserij Klaratex

3D ontwerp waterzuivering Veride

3D Tekening

In het ontwerp in 3D integreren we alle aspecten van het systeem zoals de te bouwen structuren, logische indeling en inplanting van alle noodzakelijke toestellen, alle verbindingen door leidingwerk en dergelijke. Op die manier krijgen we vooraf een goed inzicht over het systeem nog verbeterd kan worden om te komen tot de realisatie van een zo efficiënt mogelijk product, met ruimte voor aanpassingen tijdens en na het verloop van een project.